Het Mobotix model p25 is uitgerust met de 6 megapixel Moonlight-sensor, om in elke indoorsituatie de beste lichtgevoeligheid te bieden. Verder beschikt deze nieuwe camera over alle Mobotix-functies en de videomanagementsoftware MxMC.

Indoormodellen

De Mobotix p25 biedt dankzij de handmatige draai-/kantelfunctie vergaande flexibiliteit bij het installeren. Als de p25 van een telelens is voorzien, levert hij gedetailleerde beelden met een hoge resolutie van 6 megapixel. Een p25 met een 90°-lens die in een hoek wordt gemonteerd, is in staat om een volledige ruimte met hoge resolutie in beeld te brengen, terwijl er ook een hemisferische-variant leverbaar is. Voor alle drie de Indoor-modellen (i25, c25, p25) is een opbouwset verkrijgbaar, om ze op een betonnen plafond te installeren. Verder is een optioneel audiopakket met intercomfunctie leverbaar, inclusief microfoon en luidspreker.

MxAnalytics

De p25 wordt geleverd met de analysesoftware MxAnalytics. Deze maakt het mogelijk om zonder bijkomende kosten personen te tellen en hun gedrag te registreren, hetgeen vooral interessant isvoor bijvoorbeeld winkels en musea is. Doordat de p25 geen extra pc- of licentiekosten met zich meebrengt, levert dat eindklanten een hoge mate van flexibiliteit en een flinke kostenbesparing op.

MxActivitySensor

Naast MxAnalytics zijn ook alle andere Mobotix-functies beschikbaar, zoals MxActivitySensor voor het verminderen van het aantal valse alarmen met wel 90%, rechtstreeks opslaan in de camera of op NAS, alarmering via e-mail, FTP en IP enz. Dankzij het Low Power-ontwerp van Mobotix verbruikt de p25, die via standaard Power over Ethernet van stroom wordt voorzien, maximaal 4 watt, zodat de energiekosten minimaal zijn.

Technische informatie

Alle Mobotix-camera‘s zijn gebaseerd op het decentrale concept. De opnamen worden intern (SD-kaart), extern (USB) of via het netwerk op een NAS opgeslagen. Daardoor kunnen tot wel 10 keer meer camera’s per server worden aangesloten dan met centrale systemen. Bovendien zijn er geen extra computers of software vereist.

Via: visionandrobotics.nl