Het doel van de actie is om de sensoren verder te verbeteren en aan te passen aan de behoefte van de markt en de wensen van de eindgebruikers. De betreffende sensoren worden vaak gebruikt in automatische productielijnen waar producten worden gecontroleerd, opgespoord, gemeten, onderscheiden en/of geëvalueerd. Belangrijke aspecten van de tests zijn hoge snelheid applicaties, hoge herhaalbaarheid en object detectie onder moeilijke omstandigheden.

Als product tester ervaart u hoe triangulatie van optische sensoren werkt, met support van productspecialisten en technische ondersteuning voor uw toepassing. De sensor zal een serie van tests ondergaan en u mag de sensor na de evaluatie kosteloos behouden.

HGC_Product_Tester_680x292

Alle Europese bedrijven of professionals die werken in de industriële productie kunnen zich inschrijven om product tester te worden. Heeft u een adequaat technische achtergrond of heeft u een bedrijf met een concrete applicatie die het gebruik van deze sensor mogelijk maakt? Dan bent u van harte welkom om u in te schrijven.

Aan het eind van de testperiode mogen de product testers een evaluatieformulier invullen om de resultaten en ervaringen te delen. Alle feedback zal worden verzameld en verwerkt en de hieruit komende ideeën, suggesties en ervaringen zullen worden geïntegreerd in toekomstige Panasonic ontwikkelprocessen.

Via: visionandrobotics.nl