Op 8, 9 en 10 december is Evenementenhal Gorinchem het podium voor technologische vooruitgang tijdens NEW Industries.

De vierde industriële revolutie is gestart! Deze revolutie kenmerkt zich door digitalisering en automatisering van de industrie. De ontwikkelingen worden omschreven als Smart Industry of Industry 4.0. Met de gloednieuwe vakbeurs NEW Industries heeft Nederland een podium waar automatisering van de proces- en productieketens centraal staan. Vision & Robotics is mediapartner van deze nieuwe vakbeurs.

Aan bedrijven worden hoge eisen gesteld om zich steeds weer aan te passen aan de economische realiteit. Ook uw klant heeft een groeiende verwachting van u. Overheden, bedrijven en onderzoeksinstellingen werken samen om onze industrie voor te bereiden op de toekomst. In die toekomst zorgen nieuwe internettechnologieën ervoor dat machines, goederen en onderdelen met elkaar kunnen communiceren in een ‘internet of things and services’. Gedreven door een slimme inzet van ICT wordt niet alleen binnen de fabriek slim gecommuniceerd, maar ook tussen bedrijven onderling en tussen bedrijven en klanten. Het juiste netwerk helpt uw bedrijf verder om in te spelen op de ontwikkelingen.

HE_31050545_xlNEW Industries bestaat uit een expositieplein, demonstratieterrein en een uitgebreid kennisprogramma. Actuele uitdagingen, thema’s en vraagstukken staan centraal. Daarmee is deze vakbeurs de uitgelezen kans om uw blikveld te verbreden.

Engineering Materials

Gelijktijdig met NEW Industries vindt de vakbeurs Engineering Materials plaats. Ook een vorm van succesvol samenwerken! De Nederlandse industrie wordt klaargestoomd voor slimme productie. Procesinstallaties, platformsystemen en andere industriële ontwikkelingen die we wereldwijd in de maakindustrie tegenkomen, zijn begonnen als een innovatief idee. Tot het kleinste onderdeel in het eindproduct moet het kloppen. Hierbij maakt het gebruik van de juiste materialen het verschil in het slagen van het eindproduct. Engineering Materials vertegenwoordigt deze materialen en grondstoffen. Bezoekers lopen eenvoudig over tussen beide beursvloeren.

HE_17594282_xxl

Kennis delen

Het platform dat ontstaat met beide beurzen biedt de ideale gelegenheid tot kennisuitwisseling. Op de beursvloer is een kennistheater ingericht en vindt NEW Engineering Experience – ‘The future of making things’ plaats, zodat de bezoekers verschillende lezingen en presentaties vanuit verschillende perspectieven kunnen bijwonen. Op die manier kan er tijdens NEW Industries ingezoomd worden op de veranderende wereld om ons heen. Nieuwe technologieën zoals 3D printen, globalisering, het ontwerpen van producten en machines zullen worden uitgelicht. 

Beursmagazine

HE_31051974_xxlOp vrijdag 27 november valt bij zo’n 10.000 potentiële bezoekers van de beurs NEW Industries het speciale Beursmagazine van Vision & Robotics op de deurmat. Een compleet magazine met productnieuws, plattegronden, exposantenoverzicht, achtergrondinformatie, interviews met de sprekers en het congresprogramma. Alle exposanten worden hierin gepresenteerd met een profiel van hun aanbod, een logo, standnummer en de NAW gegevens. Bezoekers kunnen zich op deze manier vooraf goed oriënteren en beslagen de beursvloer op gaan. In de weken voorafgaand aan NEW Industries is er op de website Vision & Robotics een speciale NEW Industries pagina ingericht waarop kunnen de bezoekers ook het (product)nieuws lezen en de exposanten zich al kunnen profileren.

Partners 

Dat NEW Industries in een grote behoefte voorziet, blijkt wel uit de partners die NEW Industries aanbevelen. Zo denken ESPS, de Koninklijke Metaalunie (TeqNow) en NextStep 3D actief mee met de invulling van het congresprogramma. Ook hebben er al diverse exposanten zoals Lenze, Electro Stokvis, Turck en Cadac toegezegd van de partij te zijn!

Via: visionandrobotics.nl